VÄLKOMMEN!

Kära publik!


Vi skulle ursprungligen ha spelat Musikalen om Frigga, på Internationella Kvinnodagen 8 mars 2021. Ett symboliskt datum under ett historiskt år.


Tyvärr satte coronapandemin stopp för våra planer och nu siktar på vi ny premiär 5 september 2021. Vi planerer även för ytterligare en föreställning 6 september. Ingen vet hur läget kommer utveckla sig och vi håller alla tummar vi kan för att kunna genomföra musikalen i september.

BILJETTER

Vi väntar med biljettsläpp samt tillgännagivande av spelplats med anledning av coronapandemins utveckling. Men vi lovar er att vi kommer meddela via våra sociala kanaler när biljetter släpps så att Du kan säkra din plats!

Se till att följa oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om viktiga nyheter.

COVID-19

Som arrangör av en offentlig sammankomst är vi måna om att du ska känna dig trygg under ditt besök av Musikalen om Frigga. Coronaviruset ställer höga krav på samhället för att minska smittspridningen och gör att vi kommer vidta de åtgärder som krävs för att göra ditt teaterbesök så säkert som möjligt.


I nuläget gäller ett tak på max 8 personer som deltagare på kulturevenemang, vilket gör att vi inte kan genomföra musikalen.


Vi kommer publicera detaljer löpande om hur vi jobbar med att säkra och trygga ditt besök hos oss. Vill du fördjupa dig mer i regeringens och myndigheternas lagar, regler och riktlinjer gällande covid-19 så har vi listat några länkar nedan.

FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN


Information om vilka regler som gäller för arrangörer av evenemang och sammankomster.

REGERINGEN


Läs mer om regeringens arbete med att stoppa smittspridningen av coronaviruset.

KRISINFORMATION.SE


Förmedlar information från myndigheter vid kriser eller allvarliga händelser i samhället.